Bevloering

Uw keuze naar bevloering toe, is de manier bij uitstek om het totaalbeeld van uw tent te bepalen. Een goede bevloering geeft niet alleen de nodige uitstraling aan uw evenement, het wordt vooral ook warm onthaald door uw genodigden. 


Houten bevloering

 


Onze houten vloeren kunnen u een mooi palmares voorleggen omdat ze doorheen de jaren hun sterkte en gezelligheid al bewezen hebben. Door hun duurzaamheid en andere warme eigenschappen maken ze zichzelf tot een onmisbaar gegeven. Daarenboven straalt deze bevloering een natuurlijke klasse uit, waar tal van activiteiten kunnen op georganiseerd worden.

 


Voor het optrekken en ontmantelen van deze constructie, stellen we onze richtprijs in op €3/m² alles inbegrepen. Bij het boeken van een pagodetent, rekenen we dus geen extra kosten aan voor het transport.

Wie opteert om grotere ruimtes (meer dan 100 m²) te voorzien van een houten vloer, doet er goed aan om zich vrijblijvend telefonisch te informeren. Wij staan u alvast graag te woord.Roltapijten

Voor mensen die deze natuurlijke schoonheid willen combineren met stijl, bieden we bovenop de houten bevloering ook nog een mooie tapijtconstructie aan. 
Deze bekleding is perfect geschikt om tal van interessante mensen of sprekers te ontvangen of om recepties te organiseren. Heeft u wat dit betreft enkele suggesties of vragen, aarzel dan vooral niet om met ons contact op te nemen, zodat we aan al je wensen een duiding kunnen geven.